Pieter Verhoeven
coaching van leiders in het onderwijs
verbinden en sturen zonder de baas te spelen
schoolcultuur en communicatie
verbinding tussen mensen en hun organisatie
systemisch werken en systemisch coachen
De kracht van opstellingen voor mens en organisatie
tweets

Verbinding als toegevoegde waarde

Wat hebben kinderen nodig om goed voorbereid te zijn op een wereld waarin ze kunnen worden wie ze zijn? Een wereld waarvan we nu niet weten hoe die er over vijf jaar uit zal zien! Dan gaat het niet primair om een bijdrage aan verdere groei van de huidige economie, maar veel meer om een nieuwe, duurzame en rechtvaardige wereld. Dan gaat het niet primair om het leren van taal en rekenen (kennis), maar veel meer om het samen creatief leren oplossen van problemen die we nu nog niet eens kennen (wijsheid). Want als kennis de hartslag van de economie is, dan is wijsheid de zuurstof voor een hoogwaardige samenleving.

 Mijn toegevoegde waarde aan het onderwijs is het verbinden van mensen en organisaties die het opvoeden en vormen van kinderen centraal stellen. Daar ligt de verbinding naar de toekomst!

Actueel

25-11-2019
Het onderwijssysteem is failliet!
Het onderwijssysteem is failliet, maar het kan anders. Nee, het moet anders! Soms moeten de problemen nog groter worden om tot fundamentele verandering te komen.
Lees verder »
18-11-2019
Verbinding verbroken?!!?!
Verbindingen maken tussen mensen en organisaties. Tussen grote en kleine mensen. Tussen lagen binnen een organisatie. Dat is wat ik in de afgelopen 15 jaar mocht doen.
Lees verder »

Blog Oeganda

In 2016 hebben we Oegandese jongeren en Nederlanders de kans gegeven om zichzelf, hun talenten en dromen te ontdekken en vorm te geven. En hiermee ook voor anderen van betekenis te kunnen zijn.
12-12-2016
De Chinese weg
"Werk in uitvoering"op nagenoeg alle wegen in Oeganda. Het is echter niet te zien of het uitgevoerde werk voor of voorbij de opgebroken weg ligt.
Lees verder »
04-12-2016
80 kilometer brutaliteit
Er zijn veel goede redenen om naar Oeganda te gaan: de mensen, de natuur, de dieren, de cultuur. Voor de bavianen hoef je het niet te doen, want die dringen zich wel op.
Lees verder »
Copyright © 2018
Pieter Verhoeven

Website door LaatR.IT
Home
Actueel
Profiel
Partners
Referenties
Interim Management
Coaching
Schoolcultuur
Imago-ontwikkeling
Integraal kindcentrum
Contact

Disclaimer
Privacyverklaring
Inloggen